Surfzoner i Lillestad

Uppdaterad

Du kan surfa fritt i stora delar av centrala Lillestad. Här kan du se en karta över alla surfzonerna i centrala Lillestad.

Visa större karta

Fria nätverk finns bland annat på följande platser i centrala Lillestad:

• Stadsparken
  • Stortorget
  • Fontänen
  • Sjukhuset

Utöver de fria nätverken i centrum finns det fria trådlösa nätverk, så kallat wifi, i alla skolor och på skolgårdar samt kommunens lokaler.

Så fungerar wifi-nätverket ”Lillestad”

Nätet drivs av Lillestads kommun. Anslut till wifi-nätverket som heter ”Lillestad” och sedan kan du använda internet fritt och utan begränsning i tid. Du behöver inte logga in, och du kommer i de flesta fall att anslutas automatiskt i fortsättningen.

Tänk på att det är ett öppet nät. Det betyder att det du skickar och tar emot över nätet kan vara synligt för andra och du bör därför inte göra bankärenden och liknande. Lillestads kommun ansvarar inte för förlust eller stöld av information, utan du surfar på egen risk.

(Text lånad och modifierad från Helsingborgsstad.se)

Guide taggad med: internet wi-fi