Felanmälan

Uppdaterad

Gör din felanmälan när och var du vill. Felanmälan gör du när något inte fungerar, är trasigt eller kräver underhåll.

Du kan till exempel felanmäla en lampa som har gått sönder, nedskräpning, felparkering eller skadegörelse.

E-tjänst: Felanmälan
Gör en felanmälan när något inte fungerar, är trasigt eller kräver underhåll. Beskriv felet så noga som möjligt.

Skapa en genväg

Så här gör du en genväg till felanmälan på din mobil eller platta:

1. Öppna internet
  2. Skriv www.lillestad.se/felanmalan i adressfältet. Välj "Gå", "OK" eller det tecken som finns för att godkänna adressen du skrev i
  3. Välj länken som heter "E-tjänst: Felanmälan"
  4. Välj "Lägg till på hemskärmen"
  5. Namnge genvägen, om du vill, och välj "Lägg till"
  6. Nu är felanmälan tillagd på din mobil

Guide taggad med: felanmälan
warning Created with Sketch.